Verbeter je resultaat met een opgeruimd bedrijf

20 jaar ondernemerschap in Cuijk

zaterdag 22 mei 2021   2 minuten  397 woorden
20 jaar ondernemerschap in Cuijk en het begon allemaal met een piepkleine advertentie.

Een ondernemersreis over mooi vlak land en ogenschijnlijk ondoordringbaar ruig gebied.

Ontdekken, nieuwsgierigheid en doorzetten zijn mijn eigenschappen.

Wel leuk, laatst zei iemand tegen mij “als Lisette minder dan 3 activiteiten naast elkaar heeft lopen, dan moet je je pas echt zorgen maken”. 

Uit mijn omgeving hoor ik:
  • Wat doet die vrouw veel
  • Kan dat wel goed gaan
  • Die weet niet wat ze wil
  • Waar betaalt ze het allemaal van

Terug naar het begin, die piepkleine advertentie, de aanzet tot mijn lange ondernemersreis.

Het begon in 2001 met schoonheidssalon Lisette in de verbouwde garage, een mooie en leerzame periode. Naast mijn parttime baan, ik was tevreden, dacht ik.

Na een bezoek aan de plaatselijke parfumerie kwam ik erachter dat ze gingen stoppen. Meteen kwam de gedachten in mij op: daar ga ik iets mee doen!

’s avonds vertelde ik mijn man  “ik ga een parfumerie overnemen”. Daar startte mijn volgende ondernemersreis. In 2004 werd Parfumerie en Schoonheidssalon Lisette voortgezet in een huurpand in het centrum van Cuijk.

Een afslankprogramma kruiste mijn pad en dat bleek een gouden lot. Vele cliënten uit de omgeving stimuleerde ik tot een betere eetstijl en gezond gewicht.

In 2008 kocht ik het tegenoverliggende pand. Mijn man renoveerde het en bouwde er een appartement boven. In 2009 verhuisden we en na een geweldig openingsfeest volgden er vele jaren van ondernemersplezier.

In die tijd: 
  • startte ik samen met een compagnon een franchiseformule in de beautybranche. Een waanzinnig mooie ondernemersreis dat ons op vele plekken in Nederland bracht.
  • schreven mijn man en ik ons in bij de KvK met een bedrijf in groene producten dat nu het 5-jarig jubileum viert.

Zoekende naar de volgende uitdaging kruiste in 2018 de sportwereld mijn pad. Ik werd voorzitter van een stichting die jonge marathonschaatsers ondersteunt om door te groeien naar de topdivisie. Ook ging ik werken als business developer voor een vooruitstrevende franchiseformule in de sportbranche.

Van het coachen en ondersteunen van ondernemers ging mijn hart kloppen. Hoe mooi is het als ik bij kan dragen om ondernemers te stimuleren en motiveren: "van amateur naar topper" te begeleiden.

Dit doe ik vanuit mijn eigen bureau High Heels Business Consultancy en voor een franchiseorganisatie.

Benieuwd wat er in de piepkleine advertentie stond? Bel me gerust, ik vertel het je graag. 


Sharing is caringHigh Heels Business Organizer © 2022Privacyverklaring