Verbeter je resultaat met een opgeruimd bedrijf

Kom in beweging, ondernemer

zaterdag 19 september 2020   1.5 minuut  289 woorden
Dinsdag a.s. geef ik een presentatie voor de centrumondernemers van Cuijk met als thema “kom in beweging”.

Ben jij ondernemer, ondernemend of een ondernemende ondernemer?

Al geruime tijd begeleid ik ondernemers in hun ondernemerschap en heb gezien dat ondernemers te weinig ondernemen. Ze zijn vaak vol passie bezig in hun vak en is het vak ondernemer niet direct de passie.

De punten waar een ondernemer o.a. op stagneert zijn:
 
  • Financiën
  • Opleiding
  • Doelen stellen

Een opleiding of coaching in het ondernemerschap is snel te duur of te tijdrovend, worden de financiën overgelaten aan de boekhouder en worden doelen niet SMART geformuleerd.

Ik vind het nog steeds schokkend dat er ondernemers zijn zonder financieel inzicht in de onderneming. Woorden zoals Marge, resultaat voor of na belasting zijn onbekend. Zonder financieel inzicht weet je niet wat je verdient of kunt verdienen. Wil jij alles weten van jouw financiën neem dan contact met mij op

Voordelen van een opleiding zijn o.a. je spart met collega-ondernemers, krijgt nieuwe inzichten en wordt gestimuleerd om in beweging te komen. Zo is de HAN i.s.m. de gemeente Arnhem en Doetinchem de opleiding Toekomstbestendig Retailmanagement & Leiderschap gestart.

Voor opleidingen en coaching trajecten zijn diverse subsidies aan te vragen zoals de SLIM subsidie. Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het mkb. Let op, deze is nog tot eind deze maand aan te vragen verder lopen er subsidies bij de provincies en KvK.


Stel je doelen? Doe dat dan SMART:
 
  • Specifiek
  • Meetbaar
  • Acceptabel
  • Realistisch
  • Tijdgebonden

Als business coach onderscheid ik mij door jou in beweging te brengen. Ik enthousiasmeer, stimuleer en laat je SMART gestelde doelen uitkomen.

Kom in beweging en neem contact met mij op


Sharing is caringHigh Heels Business Organizer © 2021Privacyverklaring