Verbeter je resultaat met een opgeruimd bedrijf

Van bloem naar vrucht, er kan geplukt worden, deel 6

dinsdag 2 juni 2020   1.5 minuut  322 woorden
Deel 6 het laatste deel

Wekelijks bezoek ik het fruitbedrijf van mijn zus en neem ik jou mee op reis door het kersenperceel, de reis van bloem naar kers. Mijn nichtje loopt al een aantal aflevering mee om de foto te maken. Vandaag voor de laatste keer. Naast dat de kersen geplukt gaan worden heeft haar school ook weer de deuren geopend. 

Nooit heb ik kunnen vermoeden dat bij het schrijven van mijn eerste deel, in maart, de ontwikkeling van de kersen zo synchroon zou gaan lopen aan het Covid-19 of is het wellicht andersom?

Per deel lichtte ik een onderdeel uit en beschreef ik wat er allemaal komt kijken bij de teelt van kersen en tevens bij het opstarten van een bedrijf. Zelf doorliep ik tijdens deze periode allerlei fases. Van super blij dat ik even helemaal niets hoefde tot help ik wil nu aan het werk. 

De natuur schommelde mee met het weer en de omstandigheden. De eerste kersen zijn mooi rood en kunnen geplukt worden. Mijn zus heeft diverse soorten staan die elkaar opvolgen. Dit betekent een lang kersenseizoen waar jij van kunt gaan genieten.

Naast kersen heeft mijn zus een boerderijwinkel met streekproducten, Slow food. Vol van smaak, op duurzame manier geproduceerd door boeren die er een eerlijke vergoeding voor krijgen. Het bestaat uit streekproducten. Je steunt er de lokale economie mee en het is duurzaam omdat het eten niet van een grote afstand hoeft te komen.

Zelf ben ik in de acceptatiefase aangekomen. Golvend meebewegen brengt ook weer nieuwe ideeën en kansen en dus opent Style By Lisette binnenkort haar deuren en help ik mijn man bij het opzetten van een webshop in hout (planken en balken).

Dankjewel voor het lezen van deze reis. Mocht je geïnspireerd geraakt zijn laat het dan weten. Kan ik je ergens bij helpen laat het dan ook weten.

Adres:

Fruitbedrijf Theunissen & Peters,
Horssen, Mekkersteeg 3, 6631 KW


Sharing is caringHigh Heels Business Organizer © 2022Privacyverklaring